TESLIĆ U ,,RITMU EVROPE" 1

Predstavnici opštine Teslić: Anastasija Popović, Kristina Jotanović, Ksenija Ivanić, Nemanja Petrović i Dejan Stanojević, uz pratnju koordinatora gđe. Isidore Vukmirović (direktorice „Kulturnog centra Teslić”) borave na posljednjem kampu u Kotor Varoši, prije finalnog takmičenja koje će se održati 23. 10. 2022. godine sa direktnim prenosom na Radio-televiziji Republike Srpske. Naši takmičari nastupaće pod rednim brojem sedam (7), a pobjednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji će glasati putem poruke. Veliki značaj imaće podrška naših sugrađana kroz glasanje na direktnom prenosu finala RTRS-a.
Pripreme su trajale nekoliko mjeseci uz profesionalnog koreografa i profesora pjevanja, a naši mladi i talentovani predstavnici usavršili su svoje vještina, stekli nova iskustva i znanja.
Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope” održava se već 13 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela. Grad ili opština koji budu pobjednici ovog prestižnog televizijskom takmičenja biće domaćin na sljedećim pripremama za „Ritam Evrope” uz prenos na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću i na taj način promovisati i svoju opšinu ili grad, kao i talentovane mlade ljude. A, predstavnici grada pobjednika dobijaju nagradno putovanje u zemlju koju predstavljaju