VEČE MLADIH HARMONIKAŠA 1

Sinoć je u Tesliću u organizaciji JU „Kulturni centar Teslić“, upriličeno muzičko-zabavno veče „Mladi harmonikaši“. Da je harmonika instrument koji zbog svojih tehničkih i zvučnih kvaliteta omogućava interpretaciju muzike gotovo svih stilova od baroka pa do najnovijih savremenih tendencija uvjerili su nas mladi izvođači na pozornici teslićke sale.
Nastupalo je devet muzičara iz Teslića i Doboja.
Nastupili su: Miloš Malivojević, Amela Mujkanović, Lazar Blagojević, Pavle Lukić, Arnes Osmić, Milislav Despić, Anastasija Popović i Ljubica Timanović.
Gosti iz Doboja su učenici Muzičke škole „Markos Portugalis“ u klasi profesorice Ljubice Timanović koja je takođe nastupila. Gostima iz Doboja rado su se pridružili i mladi teslićki harmonikaši koji muzičke vještine usvajaju sami.

VEČE MLADIH HARMONIKAŠA 2
Moglo bi se reći da se publika osvjedočila da su mladost, muzičko umijeće i želja za nastupima najljepši događaji kojima polako prekidamo pandemijom uslovljeni način rada.
Nakon samog nastupa upriličeno je druženje mladih muzičara gdje su imali priliku da u opuštenoj atmosferi razmijene iskustva i steknu nova poznanstva.