DAN ŠALE I PREDSTAVA „KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA?" 1

Večeras je u našoj opštini odigrana predstava: “Kako i zašto ubiti muža?”, koja je iazvala gromoglasne aplauze i oduševljenje teslićke publike.
Predstavu su sa velikim umjećem i profesionalizmom izveli Nataša Aksentijević i Peđa Damjanović. A, saradnja Opštinske uprave, na čelu sa načelnikom g. Milanom Miličevićem, i JU „Kulturni centar Teslić” omogućila je uspešnu realizaciju ovog događaja.
Na ovaj Dan šale, uspjeli smo se svi zajedno nasmijati i razveseliti, a veče će zasigurno ostati upamćena po ovom nezaboravnom pozorišnom komadu.
Nakon uspjeha ove manifestacije, pozivamo vas da nam se pridružite i na narednim kulturnim događajima u našoj zajednici.
Nastavimo zajedno stvarati ljepše i srećnije trenutke za sve nas, jer: „Dan u kome se nijednom niste nasmijali je uzaludno potrošen dan.” – (Čarli Čaplin).
U narednom periodu očekuje vas još nekoliko humorističnih predstava, kojim ćemo obilježiti Mjesec šale – april. Pratite stranicu JU „Kulturni centar Teslić” i budite informisani na vrijeme.